7 days ago

Romheen met La Zona

La Zona speelt met SJI Parts de voorstelling HARTEKLANK op het 3Oeverfestival. In 'Uit met Esther' / Omroep Gelderland deze week aandacht voor het 3Oeverfestival. Vanaf 3 min 55 HARTEKLANK. ...

View on Facebook

1 week ago

Romheen met La Zona

15 & 16 september brengt La Zona met het dansgezelschap SJI Parts de voorstelling 'Harteklank' op het 3Oeverfestival 2018. Choreografie: Steffie van Leth. Locatie: kerkje aan de Torenlaan in Gendt.

Tickets aan de deur of reserveren via:
www.3oeverfestival.nl/nl/programma/300-harteklank-sji-parts
...

View on Facebook

3 weeks ago

Romheen met La Zona

PLATTEGROND & PROGRAMMA 🎪

Om jullie alvast een klein beetje wegwijs te maken voor aankomend weekend, kun je een beetje spieken op de plattegrond van het festival. En om je festivalbeleving helemaal compleet te maken kun je doormiddel van het programma, precies zien waar en wanneer jouw favoriete artiest of act optreedt. (Let op: het programma wat is toegevoegd geldt alleen voor de zaterdag)

BELANGRIJK:

Kom je met de fiets? 🚲
Dan kun je gemakkelijk je fiets stallen in de hekken bij een van de twee fietsenstallingen bij de ingangen van ons festivalterrein. Deze daarvoor bestemde plekken bevinden zich aan de Prinsenstraat en aan de Hogestraat. De stoep is verboden terrein dus 😜

Kom je met de auto? 🚗
Dan verzoeken wij je vriendelijk om de auto te parkeren in de nieuwe parkeergarage naast het treinstation. Deze is geheel gratis en ligt op ongeveer 500 meter loopafstand van het festivalterrein.

Laat vooral het gebied rondom het politiebureau vrij! Wij willen niet dat belangrijke hulpdiensten zoals de politie en de ambulance worden gehinderd!
...

View on Facebook

3 weeks ago

Romheen met La Zona

Romheen met La Zona speelt zaterdag 1 september op het Carolina Festival in Dieren. 18.30u trappen we af. ...

View on Facebook